Kölcsey Központ Debrecen Keresés / Térkép   

Kölcsey Központ Debrecen

Elérhetőség:
Cím: Debrecen 4026 Hunyadi u. 1-3.
Telefon: 52/518-400
Telefax: 52/518-404
Email:
Web:
http://www.kolcseykozpont.hu

KÖLCSEY KÖZPONT, DEBRECEN
A LEHETŐSÉGEK TERE…

A 13000 m2 alapterületű Kölcsey Központ Kelet-Magyarország legnagyobb és legmodernebb konferencia-központja. Az épület központi része 12 rendezvényteremnek ad otthont, és a tágas folyosókon keresztül közvetlen átjárási lehetőséggel kapcsolódik hozzá a 4 csillagos Hotel Lycium és a MODEM - Modern és Kortárs Művészeti Központ.

A Kölcsey Központ éppúgy méltó környezet egy szakmai konferencia, mint egy kulturális rendezvény számára. A Nagyterem, a Szekciótermek, az elegáns Bálterem, a Kiállítóterem, a világos előcsarnok és a folyosók remek környezetet biztosítanak bármilyen előadásnak, bálnak, fogadásnak, vagy kiállításnak. A termek és terek könnyen alakíthatóak, bármilyen rendezvényre berendezhetőek, egyszerűen egybenyithatóak és szeparálhatóak, miközben a rendezvények gondtalan lebonyolítását a legmodernebb technikai háttér és szaktudás biztosítja.

A konferenciatermek mindegyike rendelkezik hangosítással, beépített projektorral és vetítővászonnal, ezen kívül CD/DVD lejátszó, dokumentumkamera, videokamera, prezenter és digitális tábla áll a szervezők rendelkezésére.
További technikai szolgáltatások:

  1. 4 nyelvű tolmácsrendszer 600 db tolmácskészülék
  2. wireless és szélessávú  internet
  3. Kábeltévé rendszer a termel előtti kivetítőkkel
  4. Hangfelvételi stúdió
  5. Cégünk rendelkezik OCTANORM standrendszerrel melynek köszönhetően vállaljuk a kiállítások teljes körű felépítését és kivitelezését.
  6. Színpadi fénytechnika, színpadépítés

SZÁLLODA ÉS VENDÉGLÁTÁS
A Hotel Lyciumba 88 kétágyas, légkondicionált, igényesen berendezett szobával és 4 apartmannal áll a vendégek rendelkezésére – összesen 192 férőhelyet kínálva. A szobákban zuhanyzós fürdőszoba, mozicsatornás-műholdas televízió, internetcsatlakozás, szobaszéf, minibár, telefon és különleges kialakítású belső terasz, az emeleten pedig wellness-részleg szolgálja a vendégek kényelmét.
A szálloda étterme a magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel, szezonális és reformételekkel, kímélő fogásokkal, illetve mesterszakácsok ínyencségeivel várja a kulináris élvezetek híveit. Az ételek mellé neves magyar borászok kiváló borait kínáljuk.
A szálloda catering szolgálata biztosítja a konferenciák, rendezvények számára szükséges vendéglátást. A kínálatban a kávészünettől kezdve, a háromfogásos étkezéseken, állófogadásokon át, egészen a díszvacsoráig minden szerepel, ami egy jól sikerült rendezvényhez szükséges lehet.

Az épületegyüttes Debrecen központjában a Főtértől és a Nagytemplomtól 5 percnyi gyalogos távolságra helyezkedik el, mind autóval mind tömegközlekedéssel könnyen és egyszerűen megközelíthető. Környezetében számos parkolóhely és az épület alatti 300 férőhelyes mélygarázs biztosítja a rendezvényre érkezők parkolási lehetőségét.

 


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió