Dj Adriano Keresés / Térkép   

Dj Adriano

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1114 Ulászló u. 18.
Telefon: 30/449-3648
Email:
Web:
http://
Godó Adrián (Dj Adriano)
Dj Adriano élete születése óta összefonódott a zenével, a szakmával, hiszen édesapja  az első Disk Jokeyk közé tartozott, a zene és a ritmus a vérében van mióta 1985-ben meglátta a napvilágot. Az óvodában is csinált csoport-bulikat két kazettás magnójával, az általános iskolában osztálybulikat és diszkókat rendezett. Már teenager korában kezdett el professzionális módon foglalkozni a műfajjal, amikor is spórolt pénzéből megvett jó minőségű Dj CD lejátszókat és a hozzávaló keverőt. Édesapja javasolta, hogy saját kísérletezgetéssel tanulja meg alaposan a zeneszámok tökéletes átkeverését. Így készült el első házilagos mix CD-je, amit osztálytársai, barátai véleményeztek. Lassan egész rajongótábora alakult ki, amely már szinte várta az újabb és újabb mixeket. Így természetessé vált, hogy egyre többször hívták az iskolai bulikra, farsangokra, karácsonyi és egyéb rendezvényekre, hogy ő biztosítsa a hangulatot.

     16 évesen szüleivel Kanadába költözött, ahol az iskola mellett dolgozni kezdett, hogy ebből vegye meg a legkorszerűbb Dj felszereléseket, s két éven belül sikerült is összehoznia egy profi szettet. A kitartó napi gyakorlások után végre lehetőséget kapott a torontoi  Club Eclipse-ben ahol R&B, House és Top slágerek pörögtek a lemezjátszókon. Fokozatosan egyre jobb és jobb klubokban játszhatott (Jokers, Red, Orange Room, Phiphani, Elements, The Docks).

     21 éves korában a család hazatért, s Adriano elkezdte bevenni a budapesti klubokat. Gyorsan népszerű lett az akkor még nem túl ismert R&B stílussal. Egyre több helyre hívták (LivingRoom, Vox Caffe , Bahnhof, Bank Dance Hall, Blue River Hajó, Műcsarnok, B7, Desperados, Retro77, Közgáz School Club, Club C.U.E Gödöllő, Romkert, Dürer Kert), s a Partysorozat rezidens lemezlovasává vált, vagyis nyitástól zárásig Dj Adriano táncoltatta, valamint táncoltatja mai napig is a vendégeket változatos zenei stílusokkal.

     Mostanra már ezer fős bulik közönségét varázsolja el Budapesten és országszerte. 2010 nyarán Balatonon a siófoki Party Strandon is bizonyíthatott, ahol reggel 9-től este 8-ig szórakoztatta a strandolókat. Ősszel a Club49-ben játszott hétről hétre, illetve különböző ifjúsági rendezvényeken, szalagavató afterpartykon is pörgeti a talpalávaló zenéket.

Zenei stílusai: elsősorban R&B, Funky, Retro, Old School, House, Tech-House, Minimal-House, Progressive, de az igények szerint bármilyen zenei stílus összeállítását vállalja…  

Szívesen fellép céges rendezvények, iskolai szalagavatók, esküvők, születésnapi és baráti partikon - összeállítja a rendezvény teljes zenei hátterét, s teljes körűen kiszolgálja a táncolni szándékozó közönséget.

A hangulatot saját felszereléssel, lemezjátszókkal, keverőpulttal és hangosítással biztosítja (Technics SL-1210mk2, Pioneer DJM-600, Serato Scratch Live, Macbook)




Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió