Szindbád Wellness Hotel Keresés / Térkép   

Szindbád Wellness Hotel

Elérhetőség:
Cím: Balatonszemes 8636 Árnyas fasor 1.
Telefon: 84/361071
Telefax: 84/361091
Email:
Web:
http://www.szindbadhotel.hu
A balatonszemesi Szindbád Wellness Hotel akár 200 fős céges vagy magánrendezvény befogadására is alkalmas konferenciateremmel, valamint négy különböző méretű és hangulatú tréningteremmel rendelkezik. A termek egyéb részlegektől szeparáltak, természetes fénnyel rendelkeznek. Így különösen alkalmasak konferenciák, szemináriumok, tréningek, workshopok lebonyolítására.

A hírnevét elsősorban a családosok körében alapozta meg évek óta sikeres Túró Rudis-s „akciójával”. A barátságos, családias hangulatú profilba azonban tökéletesen illeszkedik a céges rendezvények lebonyolítása. A gazdag programkínálat, a rugalmas szervezési feltételek, a szolgáltatási paletta garantálják a tréningek, vállalati partyk sikerességét. A Balaton déli partján fekvő, Budapesttől mindössze 1 órányi autóútra lévő Balatonszemes nyugodt környezetével ellensúlyozza a nagyváros zsongását, ugyanakkor könnyű és gyors megközelítése - az M7-es autópályáról közvetlenül érhető el- alkalmassá teszi pár napos pihenők tervezésére is.

A három épületegyüttesben összesen 150 férőhelyet biztosítunk Vendégeinknek. A két-, három-, illetve négyágyas szobákon túl apartmanok és kényelmes lakosztályok szolgálják a kényelmet.

Saját éttermünkben Vendégeink részére teljes ellátást kínálunk. A kulináris örömöket elsősorban házias ízekkel, gazdag borkínálattal igyekszünk biztosítani. A főétkezések mellett, igénytől függően kávészünetek alkalmával frissítőkkel, laktató szendvicsekkel, aprósüteményekkel kínáljuk csapatát. Kerthelyiségünk egyedi kialakítása lehetővé teszi a kültéri sütés-főzést is.

A Balaton közelsége mellett a szálloda saját wellness részlege és nyáron működő kültéri medencéje is biztosítja a vizes élményt. A fedett részlegben egy úszómedence, egy gyermekpancsoló, két pezsgőfürdő, egy élményelemes ülőmedence, finn- és infra szauna, aroma- és sókabin található.

A napi munka levezetésében, a csapatépítésben segítségül szolgál a játékterem kétpályás bowlinggal, egy csocsó-, biliárd- és taifun asztallal. A szobáktól jól elkülönített részben zenés programok is helyet kaphatnak.

Szindbád terem
Alapterülete: 300 nm, belmagassága: 4m
Széksoros ültetés: 180 fő
Iskolapados: 100 fő
U-alak: 80 fő
Állófogadás: 200 fő
Türkiz terem
Alapterülete: 110 nm, belmagassága: 3,2m
Széksoros ültetés: 80 fő
Iskolapados: 50 fő
U-alak: 35 fő
Állófogadás: 60 fő

Smaragd terem
Alapterülete: 110 nm, belmagassága: 5,5m
Széksoros ültetés: 80 fő
Iskolapados: 50 fő
U-alak: 35 fő
Állófogadás: 60 fő

Gesztenye terem
Alapterülete: 30 nm, belmagassága: 3,2m
Széksoros ültetés: 30 fő
Iskolapados: 20 fő
U-alak: 15 fő
Állófogadás: 20 fő
Kagyló terem
Alapterülete: 35 nm, belmagassága: 3,1m
Széksoros ültetés: 40 fő
Iskolapados: 30 fő
U-alak: 20 fő
Állófogadás: 30 fő



Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió