Oxigén Hotel**** superior Family & Spa Keresés / Térkép   

Oxigén Hotel**** superior Family & Spa

Elérhetőség:
Cím: Noszvaj 3325 Szomolyai út 1.
Telefon: 36/463-007
Email:
Web:
http://www.oxigenhotel.hu.hu

Ha szeretnék rendezvényüket Magyarország egyetlen turisztikai Oscar-díjas szállodájában különleges spirituális és wellness élménnyel összekötni, akkor keressék meg a Bükk lankáin gyönyörű környezetben található, 50 szobával és 200 fős konferenciaközponttal rendelkező noszvaji Oxigén Hotelt. A négycsillagos superior szálloda 2015 végén elnyerte a világ legjobb  erdei hotelje kitüntetést a World Luxury Awards versenyében. Igazi spirituális, lélekápoló, egészségjavító élményt nyúj szolgáltatásaival, mint a tai chi, a zazen meditáció, a szauna szeánsz, vagy a különleges gyógyhatású távolkeleti masszázsok, és még hosszan sorolhatnánk. De nemcsak szolgáltatásaik egyediek, a környék is számtalan vonzerőt rejt. A Bükk-hegység déli lankái, sűrű erdei gondoskodnak az ország legtisztább levegőről, s nem volt véletlen, hogy a szálloda is erről kapta a nevét. A festői kisfalu, Noszvaj környéke kirándulásokra, biciklizésre, nordic walkingra csábít. (Szükséges eszközök a szállodában rendelkezésre állnak.) Eger barokk belvárosa és a híres Egri Vár is szinte kőhajításnyira található, csakúgy a térség híres fürdői, a Zsóry, a bogácsi és az Egri Török Fürdő.  

    Az Oxigén Hotel ****superior Family & Spa egy négyhektáros ősfás parkban tágas Zen Spa wellness résszel és különleges hangulattal várja vendégeit. Utóbbiról a szállodát körülvevő csodálatos erdei környezet mellett az épület egyedi stílusa, berendezése is gondoskodik. A századelőn épült Gallasy Kúria frissen befejezett felújítását követően nyerte el mostani alakját, egy négycsillagos szálloda formájában. Építészeti, belsőépítészeti stílusa elegáns, mégis természet közeli élményt nyújt a rusztikus, de mégis modern, különleges stílusával. A szállodát kiegészíti az egzotikus hangulatú Zen Spa távolkeleti berendezésével, autentikus meditációs zenéjével, a füstölők illatával, amelyek minden érzékszervünkre egyszerre hatnak. Emellett  képzeletünket is inspirálja a wellnesst körülölelő japán kert, meditációs kert, amelyre a fürdőből, sőt még a szaunákból is kilátás tárul.

    A szálloda három étterme, bőséges büféreggelije és svédasztalos vacsorája kiemelkedő kulináris élvezeteket nyújt. A vidéki kúriára jellemző eleganciát a De La Motte Étterem, a kisgyermekes virtust és a játékos gasztronómiát a Bambínó Étterem nyújtja, a Porcelán Étterem pedig a díszvacsorák és a rendezvények színhelye. Tavasztól-őszig hangulatos SIAN Grill Teraszunkon szolgálják ki vendégeiket. A séf ajánlatában a hazai és nemzetközi gasztronómia ínyencségei az egészséges táplálkozást szolgáló különlegességek mellett megtalálhatóak helyi kézműves finomságok is. Vendégeik kedvencei a házi készítésű lekvárok, kolbászok, hurkák, kézműves sajtok, sütemények amelyek a nagymama ízvilágát idézik. Az ételekhez igyekeznek a legjobb minőségű italválasztékot társítani, annál is inkább, mert a környék bővelkedik nemes borokban, híres egri borászokban (például a szomszédban van a híres Thummerer pincészet), díjnyertes nedűkben. De a pálinkamesterek párlatai is a legínycsiklandozóbbak közé tartoznak.

    Az Oxigén Hotel kitűnő hely különböző céges rendezvények: csapatépítő tréningek, konferenciák, szemináriumok, partnertalálkozók, családi napok és céges kirándulások hangulatos megvalósítására, csakúgy családi események: esküvők, születésnapok lebonyolítására. Az első szinten található a 200 nm-es, természetes megvilágítással rendelkező konferenciaterem, mely hangszigetelt, mobil falakkal három kisebb részre osztható.

    Lélegezzen fel az Oxigén Hotel ****superior Family & Spaban és töltse fel nálunk a Zenergia!



Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió