(3) Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Keresés / Térkép   

(3) Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1123 Jagelló út 1-3.
Telefon: 1/466-9462
Email:
Web:
http://hah.hu
Az MSzÉSz – amely 1968. március 30-án 17 szálloda részvételével alakult – a magyar turizmus és vendéglátás egyik meghatározó szakmai szervezete. Jelenlegi tagsága meghaladja az 500-at. Közöttük található több mint 400 szálloda, mintegy 36.000 szállodai szobával - melyek a hazai hotel kapacitás kb. 60 %-át képviselik - továbbá 7 szállodalánc, 30 önálló étterem, 20 közép- és felsőfokú oktatási intézmény, több mint 100 társult tag.

Az MSZÉSZ szakmai, érdekképviseleti tevékenységét – az egész országot lefedve – 7 Régióban fejti ki, s így megjeleníti Magyarország különböző területein – Budapesten, a vidéki nagyvárosokban, üdülő és gyógyhelyeken - elhelyezkedő, különböző kategóriájú és típusú szállodák és vendéglátó üzletek érdekeit.

Az MSZÉSZ célja a Magyarországon a szálloda és vendéglátóiparban működő vállalkozások politikamentes szakmai, - és érdekképviselete, lobbizás annak érdekében, hogy az ágazatban működő vállalkozások részére olyan gazdasági és szabályozási környezet alakuljon ki, amely segíti annak fenntartható működését, fejlődését. Meggyőződésünk, hogy a turizmus, s ezen belül a szállodaipar és a vendéglátó vállalkozások sikere, elősegíti az ágazat nemzetközi versenyképességének erősödését, s hozzájárul a magyar gazdaság sikeréhez úgy az állami és önkormányzati adóbefizetések révén, mint a foglalkoztatás terén.

Vezetőség:

Elnök:Flesch Tamás (Continental Group ügyvezető ig.)

Általános alelnök: Baldauf Csaba (Kolping Hotel ig.)

Tiszteletbeli elnök: Könnyid László (Hotel Europa fit vezérig.)

Tagok: Csordás Imre (Accent ügyvezető ig.)

Hülvely István (Hunguest vezérig.)

Kormány Balázs (Accor Hotels)

Kovács Balázs (Danubius vezérig.)

Sárvári-Deák Zsófia (MSzÉSz főtitkár)

Szerdi Zsuzsanna (Hotel Lycium ig.)


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió