Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviseletet - Österreich Werbung Marketing Kft. Keresés / Térkép   

Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviseletet - Österreich Werbung Marketing Kft.

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1387 Budapest 62.
Telefon: 80/012726
Email:
Web:
http://www.austria.info/hu
Az Osztrák Idegenforgalmi Hivatal, az Österreich Werbung 1990-ben alapította meg budapesti irodáját, az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviseletet.

Az iroda tevékenysége Ausztria országképének ismertebbé tétele mellett a szakmai körök rendszeres tájékoztatására, továbbképzésére és természetesen nem utolsó sorban az Ausztriába készülő utazóközönség információs kiadványokkal való ellátására is kiterjed.

A képviseleten dolgozó munkatársak szívesen állnak minden az országot érintő kérdésben rendelkezésére a 06-800-12726-os telefonszámon, hétfőtől péntekig 10-16 óráig. Az információs szolgálat üzenetrögzítője 24 órán keresztül működik.

Személyesen sajnos nem lehet a képviseletet felkeresni, de a megrendelt prospektusokat, térképeket postaszolgálatuk még a kérés napján továbbítja az érdeklődők részére. Az ország jó néhány nagyvárosában megtalálhatóak idegenforgalmi kiállításokon, ahol személyesen is beszerezhetőek ingyenes kiadványaik, katalógusaik.

Budapesten is találkozhatnak velük, hiszen a BNV területén minden év márciusában megrendezésre kerülő < Utazás > és a szintén minden év novemberében látogatható < Hó-show > kiállításokon is részt vesznek.

Kiadványaik bemutatják az ország tartományait, régióit és helységeit, mindemellett nagyon sok olyan gyakorlati értékű adattal is szolgálnak, mint pl. szállásajánlatok, információk rendezvényekről, amelyek egy kellemes üdülés eltöltéséhez már a tervezés fázisában sokat segíthetnek.


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió