Budapesti Corvinus Egyetem Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont Keresés / Térkép   

Budapesti Corvinus Egyetem Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1093 Fővám tér 8.
Telefon: 1/4825645
Email:
Web:
http://uni-corvinus.hu/index.php?id=ttk
Jászberényi Melinda (docens)

A Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont négy különböző tevékenységet végez.
Az egyik a szakirányú továbbképzési szakok indítása és oktatása, amelyek közül a Kulturális turisztikai menedzser továbbképzési szak 2018. szeptemberében már másodszor indul el. A képzés egy éves, levelező munkarendű, önköltséges. A képzésről részletesebben ide kattintva olvashat. A képzés keretein belül oktató előadóinkról pedig itt olvashat többet.

Működésünk második pillérje a kutatás. Szakmai és akadémiai partnerekkel együttműködve kutatjuk a turizmus területének éppen aktuális, gyakorlati vagy akadémiai relevanciával bíró témáit és problémáit. Hét darab jegyzet jelent meg a Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont szakmai támogatásával az Akadémia Kiadó online felületén. Kutatásainkról részletesebben ide kattintva tudhat meg többet

Budapesti Corvinus Egyetemet 2017-ben érte az a megtiszteltetés, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökségtől felkérést kapott, hogy az 1997-ben alapított rangos szakmai és tudományos folyóirat gondozására. MMI Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont felvállalta a lap megjelenésével kapcsolatos koordinációt, létrehozta a napi operatív munkát végző Szerkesztőbizottságot és a stratégiai kérdésekben állást foglaló Tudományos Tanácsadó Testületet. A már megjelent számokat itt érheti el.

Működésünk negyedik pillére a szakmai konferenciák szervezése, amelyen évről évre a turizmus szakma vezetői tartanak előadásokat az éppen aktuális trendekről, témákról, problémákról. A rendezvényeken mindig több, mint 100 érdeklődő, hallgató vesz részt, akiknek ez egy remek lehetőség a kapcsolat rendszerüket bővíteni, elmélyíteni.

A központ vezetője Jászberényi Melinda, egyetemi docens.
Email címe: jaszberenyi@uni-corvinus.hu 

A képzés titkára Kökény László, PhD hallgató.
Email címe: laszlo.kokeny2@uni-corvinus.hu

Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió