Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Kar Keresés / Térkép   

Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Kar

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1148 Nagy Lajos király útja 1-9.
Telefon: 1/2733090
Email:
Web:
http://metropolitan.hu
Az egyik legnépszerűbb szak Magyarországon: komplex, élményekkel teli, emberközpontú szakma. A sok apró részterület megismerése mellett megtanítunk arra, hogyan lásd a nagy egész működését rendszerben. Innentől már rajtad múlik, hogy végül merre indulsz el a specializációk útján: a vendéglátásban, szállodaiparban, rendezvényszervezésben, vagy akár az egészségturizmusban keresed majd a hazai és nemzetközi lehetőségeket.  

Specializációk: Öt specializáció közül választhatod ki azt, amelyik leginkább érdekel. Mindegyik specializáción gyakorlati szakemberektől tanulhatsz, a szakma alapjait esettanulmányok, iparági projektfeladatok és turisztikai helyszínlátogatások során sajátíthatod el. Ha a Nemzetközi szállodamenedzsment specializációt választod, a Fidelio és egyéb PMS (Property Management System) szoftverek használatát is meg fogod ismerni.

Példakép Program: A Példakép Program díját elnyerő hallgató végigkísérheti egy elismert szakember munkanapját, bevezetést nyerhet a szakma rejtelmeibe.

Az Év Turisztikai Ígérete: A program résztvevői szakmai feladatokat oldanak meg. Aki a legjobbnak bizonyul, különleges szakmai gyakorlati és fejlődési lehetőségek közül választhat.

Turizmus Műhely: A műhely szakmai munkájában részt vevő hallgatók összetett iparági kérdésekre keresnek válaszokat. Az elmúlt években többek között a Hungexpo Zrt., a KidsOasis Kft. és a Magyar Turisztikai Ügynökség számára végeztek elemzéseket.

Turizmus+ szakmai programsorozat: A beszélgetések során sikeres és befolyásos szakmabeliek szakmai különlegességeket, technikákat és példákat ismertetnek meg az érdeklődőkkel.

Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió