Hunguest Hotel Pelion Keresés / Térkép   

Hunguest Hotel Pelion

Elérhetőség:
Cím: Tapolca 8300 Köztársaság tér 10.
Telefon: 88/513-100
Email:
Web:
http://hunguesthotels.hu/hu/hotel/tapolca/hunguest_hotel_pelion/
Az üzleti élet sikere egy cseppnyi wellness élménnyel a főváros zajától nem is annyira távol

A Dunántúl szívében, a Balaton-felvidék páratlan szépségű tanúhegyei között, a Tapolcai-medence központjában az élmények évszaktól független sokszínűségével várja vendégeit a Hunguest Hotel Pelion. A barlangok és vizek városának közkedvelt szállodája a párok, családok fogadása mellett céges rendezvények lebonyolításának is tökéletes helyszíne,  hiszen lehetőséget biztosít kisebb meetingektől kezdve, üzleti találkozókon át egészen nagyszabású, nemzetközi konferenciák megszervezésére is.

A szálloda tapasztalt csapattal, a legmodernebb technikával, közel összesen 1000 fő befogadására alkalmas 8 konferenciateremmel biztosítja a rendezvények sikerét, míg a lazítás óráira 228 tágas, kényelmes szobával és lakosztályokkal, sokszínű wellness és programkínálattal szolgál.

Rendezvénytermeinkhez hasonlóan a helyszín bővelkedik azon termek, vendéglátóegységek számában, ahol lehetőséget tudunk biztosítani a rendezvények rövidebb szünetében egy-egy gyors snack-fogáshoz, kávézáshoz, valamint a főétkezések idejére ebédhez, vacsorához, de természetesen a rendezvények esti programjaihoz, gálavacsorák, céges bulik megrendezéséhez is kiválóan alkalmasak termeink.

Szállodánk wellness kínálata számos, színes szolgáltatást, frissítő, relaxáló és kényeztető kezelést, masszázsfajtát sorakoztat fel, hogy a munka után egy cseppnyi felüdüléshez juttassa a megfáradt testet és lelket. Sőt, ha valaki a sportos felfrissülésnek a híve, abban sem lesz hiány, hiszen sportszolgáltatásaink palettája szintén ezernyi színben pompázik.

Nézze meg városunkban, szállodánkban és termeinkben rejlő lehetőségeket, a többit bízza ránk!
A Hunguest Hotel Pelion konferencia-kapacitása eléri az 1000 főt, ezáltal a Közép-Dunántúl legnagyobb és legjobban felszerelt rendezvény és konferencia központja.
Nagyvonalú, exkluzív környezet várja régi és leendő rendezvény-partnereinket a megszokott precíz szervezői háttérrel, elérhető árakon.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését elérhetőségeink valamelyikén!

 

 

                                             


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió