In-Kal Security 2000 Kft. Keresés / Térkép   

In-Kal Security 2000 Kft.

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1146 Thököly út 68.
Telefon: 1/2732210
Telefon: 1/2732210
Email:
Web:
http://www.inkal.hu
ifj. Lasz György (ügyvezető igazgató) Telefax: 1/2732211

Megbízásaink száma, azok jelentősége az elmúlt évtizedekben jelentősen nőtt és mélyült. Partnereink a honi és nemzetközi közélet és magánszféra meghatározó, vezető intézményei és személyei. Közintézmények, diplomáciai képviseletek, a világ prominens döntéshozói mellett számos óriási tömegrendezvényen biztosítjuk kompromisszumok nélkül, mindig prémium színvonalú szolgáltatásunkat, 24 órás rendelkezésre-állással.
Bevételünk 10%-a rendezvény- és programbiztosítás, legnagyobb része azonban komplex biztonsági szolgáltatásokból adódik össze:épületek védelme, biztonságtechnikai telepítések, távfelügyelet, magánnyomozás. Az In-Kal cégcsoport tagja cégünk, amelyen belül az első vagyonvédelmi szolgáltatás 1990-ben jelent meg a piacon. A legnagyobb rendezvénybiztosítási és szakmai referenciával rendelkezünk a magyar piacon. Az általunk használt infrastruktúra a világ élvonalába tartozik. Igaz ez a védett személyek szállításától az öltözeten át a pénz- és értékszállításig.
A Nemzetközi Testőr- és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége (IBSSA) minősített tagjaként cégfilozófiánkban tudatosan vállaljuk az innovátor szerepét, így Magyarországon elsőként szerveztük meg 1996-ban a légi értékszállítást. Európai színvonalú minőségbiztosítási rendszerünk mellett NATO beszállításra alkalmas minősítéssel is bírunk. Akkreditált intézményként figyelünk humánerőforrásaink biztosítására, állandó képzésére, szakmai tudáskincsünk mélyítésére és megosztására.



Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió