Mistral Programiroda Keresés / Térkép   

Mistral Programiroda

Elérhetőség:
Cím: Miskolc 3530 Széchenyi utca 6/b fsz. 3.
Telefon: 46/414144
Email:
Web:
http://www.mistraliroda.hu
A Mistral Programiroda Kft. története 1989-re nyúlik vissza. Közel 17 éves fennállása alatt, folyamatosan a piaci igényekhez viszonyulva nyerte el és vívta ki jelenlegi formáját és pozícióját.

A 90-es évek az iroda új irányvonalat vett fel specializálódott műsorok közvetítésére, műsorok biztosítására kiszolgálva ezzel Megrendelőit. A műsoriroda széleskörűen kiépített kapcsolatrendszerrel, a művészvilágban jól csengő korrekt és megbízható névvel rendelkezik. A háttérben kreatív és jól képzett szakember gárda dolgozik, kiválóan kiépített informatikai eszközök segítségével.

Kínálatukban szerepelnek popelőadók, szólóénekesek, különböző stílusú zenekarok, táncprodukciók, pódium jellegű műsorok, gyermekműsorok és egyéb szolgáltatások. A magyar könnyűzenei piac számos élvonalbeli szereplőjének fellépéseit kizárólagosan a Mistral Programiroda koordinálja. Például Baby Gabi, Desperado, Double Deejays, Four Fathers, Ganxsta Zolee, Groovehouse, Hip Hop Boyz, Kamikaze, Kerozin, Kredenc, L.L Junior, Matyi és a Hegedűs, Mujahid Zoli, Ogli G., Pflum Orsi, Pi ás nővérkék, Postás Józsi, Rony, Roxx 69, Sub Bass Monster, Unisex.


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió