BonEvent Rendezvényszervező Kft. Keresés / Térkép   

BonEvent Rendezvényszervező Kft.

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1119 Fejér Lipót utca 65. 11/88.
Telefon: 1/7890188
Email:
Web:
http://www.bonevent.hu
Figyelembe véve a cég széles körű szakmai tapasztalatát, nemzetközi ismereteit, protokollban való jártasságát és sajtókapcsolatait, a BonEvent Rendezvényszervező Kft. szolgáltatásai egyaránt ajánlhatók a gazdasági élet hazai és nemzetközi szereplőinek, a pénzügyi szektornak, multinacionális cégeknek, nemzetközi szervezeteknek és ügyvédi irodáknak, továbbá hazai és nemzetközi szakmai szövetségeknek.
Rendezvények komplett szervezését vállalják, az üzleti találkozóktól a nagy létszámú nemzetközi konferenciákig, melyek során üzletfeleik lehető legmagasabb szintű kiszolgálását tekintik elsődleges szempontnak.
A szolgáltatások körét gazdagítja, hogy a cég vállal protokoll tanácsadást (delegációk programjának megszervezése, meghívók, díszétkezések, menü-összeállítás, ültetési rend, ajándékozás, virágküldés, stb.), illetve elkészíti protokolláris események forgatókönyvét.
Munkatársaik jól beszélnek angolul, németül és más idegen nyelveken. Sajtófőnökük szakszerűen segíti a rendezvényhez kapcsolódó sajtókapcsolatok kialakítását, sajtótájékoztatók szervezését.
Az iroda gondoskodik arról, hogy a vendég élményekben gazdagon távozzon, biztosítva ezzel az Önök intézménye és a BonEvent Kft. további jó hírnevét.


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió