Anthemon Utazásszervező Kft. Keresés / Térkép   

Anthemon Utazásszervező Kft.

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1033 Szentendrei út 89-93.
Telefon: 1/4300266
Email:
Web:
http://www.anthemon.hu
Az Anthemon Utazásszervező Kft változatos programokat, színvonalas helyszíneket kínál az alábbi területeken: rendezvények, csapatépítő tréningek, játékos vetélkedők, sportnapok, vállalati napok, konferenciák, meetingek, utazásszervezés belföldön és a szomszédos országokban, szállásfoglalás, beutaztatás, incentive ajánlatok, reprezentatív programok delegációk részére, partik és állófogadások.

A cég teljes körű konferencia- és rendezvényszervező szolgáltatással is foglalkozik. Legyen szó vidéki vagy budapesti helyszínről, hazai vagy nemzetközi résztvevőkről, a szállásfoglalástól az étkezésekig, a megfelelő termek kiválasztásáig, a tervezéstől a végrehajtáson át, professzionális szolgáltatásokat kínálnak. Konferenciák, meetingek, ügyfélrendezvények, céges események, gálavacsorák, állófogadások, vállalati rendezvények, karácsonyi partik, családi napok, sportnapok nem jelenthetnek számukra gondot!

Vállalati kirándulásokat vagy jutalom hétvégét szerveznének dolgozóiknak, esetleg külföldi delegációt várnak? Az Anthemon segítségükre lehet a szállásfoglalásban, a busztranszferben, az étteremfoglalásban, a városnézéseknél, az outdoor programoknál, a játékoknál, az idegenvezetésben és a borkóstolóknál. Szeretettel várják az érdeklődők jelentkezését telefonon vagy e-mailben.
Az -anthemon- egyébként a virág görög elnevezése, - s aki a virágot szereti. . .


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió