Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző - KIT Keresés / Térkép   

Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző - KIT

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1077 Rózsa u. 4-6.
Telefon: 1/3215800
Email:
Web:
http://www.kit.hu
A Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. több mint három évtizedes tapasztalatit felhasználva a felnőttképzésben, folyamatosan fejleszti azokat a módszereket, amelyek vonzóbbá teszik a tanulást, a szükséges tudás, készségek, kompetenciák megszerzését.

Fő tevékenységünk a felnőttképzés területén a kereskedelem, az idegenforgalom és a vendéglátás szakmai oktatása, a kihívásokra gyorsan reagáló, vállalkozó szellemű szakemberek képzése. Szakmai képzésünk magas színvonalú általános és szakmai nyelvi képzéssel egészül ki.

Akkreditált nyelvvizsgaközpontunkban lehetőség van az államilag elismert KITEX kereskedelmi szakmai nyelvvizsga megszerzésére is az idegenforgalom, a vendéglátás, a kereskedelem és a külkereskedelem szakirányokban. Vizsgahelye vagyunk az ITK Origo általános nyelvvizsgarendszernek is.

Cégünk komplex oktatási szolgáltatásként létrehozta a KIT Oktatási Struktúrát. Ajánlatunk átfogja a különböző szintű szakképzési formákat, így az iskolarendszerű közép- és felsőfokú képzést, az iskolarendszeren kívüli felnőtt szakképzést, valamint a szakmai vizsgáztatást, továbbá a nappali és levelező rendszerű felsőoktatást. Kínálatunk kiterjed a nyelvoktatásra, az általános és szakmai nyelvvizsgáztatásra, valamint pedagógus-továbbképzésekre. A foglalkoztatottság növekedését célzó továbbképzéseket, átképzéseket a hozzájárulásra kötelezettek szakképzési alapja terhére is szervezzük saját dolgozóik körében. A képzési szintek kapcsolódása és egymásra épülése biztosítja hallgatóink számára az átjárhatóságot, az élethosszig tartó tanulás lehetőségét.

Az egész ország területére kiterjedő megyei képviseleti hálózatunk közreműködésével szervezett, államilag elismert szakképesítést nyújtó, valamint céltanfolyami kínálatunkkal közreműködünk a munkaerő-piaciképzési, átképzési igények kielégítésében is. Minőségpolitikánkban célul tűztük ki, hogy szolgáltatásaink és termékeink hallgatóink, vevőink, partnereink elvárásaira épüljenek, ezért bevezettük az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert.


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió