HÍREK->Archívum

Szakmai hírek Kulturális és egyéb hírek Keresés a hírekben

 
Rendezvényszervezői adatbázis 3100 hazai nagyvállalatról
2006.06.30.

A komoly szakmai múlttal és piackutatási referenciákkal rendelkező PROMO DIREKT Kft. (www.promo-direkt.hu) 2003 óta minden év elején készít ilyen többezres felmérést, s ezáltal már feltérképezte a "milliárdos" cégek döntő többségét. E rendezvényszervezői adatbázis:

- speciális igények szerint szűrhető,
- költségcsökkentő, és hatékonyságnövelő az üzletszerzésben,
- friss, naprakész információkat tartalmaz.

Több mint 1500 cég (az érdemiek 75 %-a) adott meg e-mail címet és szinte ugyanekkora arányban (73 %) terveznek rendezvényeket az idén is. Ami a szakmai szolgáltatók számára igen fontos lehet, hogy a felmért cégek 95 %-ának (majdnem 2000 cégnek) nincs kizárólagos szerződése rendezvényszervező céggel. 962 cég szívesen fogadna ajánlatot rendezvényszervező cégtől, ami nagy üzleti lehetőségeket ígér a szakma számára.

A piackutatás eredményeképpen létrejött adatbázis megvásárolható 150.000 Ft (+ áfa) áron. Az adatbázissal kapcsolatban felvilágosítást nyújt Benkő András a benko@promo-direkt.hu e-mail címen vagy a 479-50-62-es telefonszámon.

A PROMO DIREKT-nek nagy tapasztalata van különböző rendezvényekkel kapcsolatos adatbázis feladatok megoldásában, a meghívandók listájának kiegészítésében (potenciális ügyfelek leválogatásában), a meghívók elkészítésében (teljes körű direct mail) és a várható résztvevők telemarketinges megkeresésében.