HÍREK->Archívum

Szakmai hírek Kulturális és egyéb hírek Keresés a hírekben

 
Robbie Williams teltház elõtt játszott Dublinban
2006.06.12.

A sztár a koncert elsõ felében fõleg a legújabb nagylemezének dalaival szórakoztatta a folyamatosan tapsoló és táncoló közönséget, de a koncert második részében helyet kaptak régebbi slágerei is.

Robbie egyik énekes barátjával, Jonathan Wilkesszel egy duettet is elõadott, sõt a közönséget is bevonta a "legnagyobb karaoke show-ba", amikor az egész stadionnal együtt énekelték Robbie Entertainment címû számát. A fiatal cimbora szerint a sztár legjobban sikerült dala a Hot Fudge, a legrosszabb pedig a Millenium, de az okokat nem részletezte.

A koncerten hatalmas sikert aratott, amikor a sztár elénekelte a Take That egyik nagy slágerét, a Back For Good-ot. A Take That a nyolcvanas évek végének és a kilencvenes évek elejének egyik legismertebb fiúcsapata volt, innen robbant be a köztudatba Robbie Williams is. A sztár 1994-ben lépett ki a bandából.

A koncert végén Robbie Williams két ráadással kedveskedett a rajongóknak, a koncertet az Angels címû lírai dal zárta. A hatalmas ováció és taps ellenére a sztár a show végén azt mondta, úgy érzi, nem tudta a legjobb teljesítményét nyújtani, ezért megígérte a dubliniaknak, hogy cserébe egy ráadás, ingyen koncerttel fog kedveskedni nekik.

Akár a budapesti rajongók is reménykedhetnek hasonló gesztusában. Robbie Williams hétfõn Brüsszelben lép színpadra, Budapestre pedig július 19-én látogat el.

Forrás:MTI