HÍREK->Archívum

Szakmai hírek Kulturális és egyéb hírek Keresés a hírekben

 
VIP Tribün és hütökamionok a Szigeten - Fejlödö felszerelés
2006.08.07.

Az ötlettel a Dreher állt elõ, és a tribün felállítását is õk vállalták. Aki járt a Szigeten az elmúlt években, az tudja, hogy milyen nehéz végigállni a koncerteket, nem beszélve a hõségrõl vagy akár egy kiadós esõrõl, ami a Nagyszínpad elõtti területet sártengerré változtathatja. Mostantól naponta nyolcvan szerencsés sörfogyasztó szigetlakó akár egy nagyobb zivatar idején is megússza a , és ülve, kényelmesen adhatja át magát a zene élvezetének - ehhez Sörbérletet kell váltaniuk. A Sörbérletet a Dreher Pub-ban a Sziget fõutcáján, és a nagyszínpad melletti Dreher VIP Tribünnél szerezheti be minden 18. életévet betöltött látogató. Egy Sörbérlet nyolc korsó jéghideg Drehert és két VIP belépõt tartalmaz.

A Sörbérlet-tulajdonosok minden nap déli 12 órától regisztrálhatnak a Nagyszínpaddal szemben lévõ VIP Tribünnél. A VIP Tribünre azonban csak az elsõ negyven regisztráló és partnere jut be, õk élvezhetik majd a Nagyszínpad koncertjeit néhány korsó hideg prémium minõségû sör elfogyasztása mellett.

A tavalyi tapasztalatok már alátámasztották: a sörkultúrára is van igényünk. A sörkedvelõk is szeretnének a téma szakértõjévé válni és tudni: melyek a kiváló sör jellemzõi, hogyan lehet mindezeket felismerni, annak érdekében, hogy végül vakon is rátalálhassunk a prémium minõségre. Az ízek felismeréséhez és szétválasztásához < csakúgy, mint a bor esetében > ismerni kell a különbözõ típusokat, a készítési eljárásokat, a tárolás és fogyasztás megfelelõ körülményeire vonatkozó szabályokat. Vagyis szakértõvé kell válnunk! A Dreher Sörkultúra Házban könnyedén lehet a szükséges tudás alapjait elsajátítani és megismerkedni a minõségi sörkészítés kulisszatitkaival. A látogatók megszagolhatják, megízlelhetik a sörkészítés alapanyagait, és a vállalkozó szellemûek részt vehetnek egy sörfelismerõ vakteszten is, ahol próbára tehetik sör-ismereteiket. A Sörkultúra Ház felállításával a Dreher nem csupán a sörkészítés kultúráját kívánja megismertetni a szigetlakókkal, hanem az is a célja, hogy a minõségi sörkészítés fortélyainak bemutatásával elérje: egyre több prémium minõséget kedvelõ sörfogyasztó legyen Magyarországon.

A Dreher idén is berendezi az egyik legnagyobb sörivó helyszínt, a Dreher Pubot, és a tavalyi sikerek után ismét felállították a Dreher Karaoke Színpadot. A Sziget Fesztivál idején a friss és hideg, minõségi sörfogyasztás lehetõségét ötszáz sörcsap és két extra hûtõkamion biztosítja.

Forrás: Híradó