HÍREK->Archívum

Szakmai hírek Kulturális és egyéb hírek Keresés a hírekben

 
Sikeres volt az idei Menedzser Találkozó, a MENTA
2006.09.13.

A témákról a kormányzat és az IKT szakma jeles képviselõi több mint 270 részvevõ elõtt vitáztak a hétvégén, szeptember 7-9. között Siófokon. A Menedzser Találkozót Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter, és az IVSZ tiszteletbeli elnöke nyitotta meg csütörtök este.

emelte ki a miniszter, majd felszólította az IVSZ jelenlévõ képviselõit a cselekvésre. A kormány azt várja az informatikai szektor képviselõitõl: mondják meg konkrétan, hol és hogyan lehetne használni az informatikát.

Pénteken a szakmai napot a kormányzat elsõ száz napját felölelõ beszámoló párbeszéd nyitotta meg, amely Kovács Zoltán, az IVSZ elnökének felvezetõ elõadásával kezdõdött. A szombati napot John Higgins a konvergenciáról szóló elõadása nyitotta meg, amelyben a megatrendekrõl, a brit tapasztalatokról és a várható változásokról beszélt, majd Bánhidi Ferenc (Nemzeti Hírközlési Hatóság) a konvergencia hazai szabályozási hatásairól, a magyar távközlési piac fejlõdésének négy lehetséges irányáról tartott elõadást. Ezek után az IVSZ Üzleti Akadémia elõadásaira került sor, melyek témája a Sales, ezen belül a kormányzati sales, a közbeszerzés, a nagyvállalatoknak történõ értékesítés, a bank-biztosító-pénzügy, valamint a gyártó és kereskedelmi szektorban.

Teljes cikk Klick, forrás: Klick, IVSZ