HÍREK->Archívum

Szakmai hírek Kulturális és egyéb hírek Keresés a hírekben

 
IX. IFAA Közép-Európai Wellness Kongresszus
2006.09.15.

Meghívott külföldi vendégeink az elmúlt évek kongresszusainak legkedveltebb elõadói. Cyrill Lüthi aerodance mesteredzõ, sztárprezenter Svájcból, David van de Velde, NIKE Elite Presenter Belgiumból, José Caride top prezenter Spanyolországból és Sebastian Piatek Európa legnagyobb fitness iskolájának mesteredzõje érkeznek Budapestre, hogy bemutassák a legújabb mozgástrendeket és fitness programokat. Mellettük Magyarország vezetõ fitness edzõképzõ iskolája, a Fitness Company csapata készül izgalmas és a gyakorlati életben is nagy haszonnal alkalmazható szakmai programok bemutatására.

A szervezõk célja, hogy olyan edzésmódszereket prezentáljanak, amelyek garantáltan sikert aratnak majd a mindennapi élet során a fitness stúdiókban. Az Aero Dance Kongresszus a táncos, koreografált tréningek sokaságát, az Aerobic Athletic Style Kongresszus a klasszikus és új keletû kondicionáló edzésmódszereket, a Wellness Moves Kongresszus pedig az egyre népszerûbb wellness felfogású irányzatokat mutatja be. A hazai fitness szakma legnagyobb fejlõdés elõtt álló területe a fitness menedzsment. A teremtulajdonosokat és a stúdióvezetõket egész napos Fitness menedzsment konferencia várja, amelynek elõadói a cégszervezés és vállalkozás területén nagy tapasztalattal rendelkezõ fitness szakemberek.

Második alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon Personal Training szakmai konferencia. A cél, hogy speciális témakörökben a hétköznapi edzõi munka során jól alkalmazható módszereket, eszközöket és gondolatokat kapjanak a személyi edzõ szakmai képviselõi. Az elõadók a hazai személyi edzõ szakmai legkiválóbb oktatói és szakértõi.

A rendezvény látványos színfoltja lesz az elsõ Indoor Cycling Kongresszus, ahol a csoportos, zenés, teremkerékpár edzésmódszerek rajongói vehetnek részt két napon keresztül egy speciális továbbképzõ programon. A tematikus workshopok rengeteg új edzésmódszert és kreatív alternatívákat vonultatnak fel a spinracing és spinning rajongóinak. Aki pedig az állóképességét szeretné próbára tenni, egy 180 perces Indoor Cycling Marathon keretei között tesztelheti aktuális teljesítõképességét. Ha még nincs programod szeptember 16-17-én, fogd az edzõcipõdet, néhány váltás edzõruhát és irány a Népliget. A rendezvény minden percét élvezni fogod!

Forrás: sportHU.hu