KIÁLLÍTÁSOK -> XII. Romantika Esküvői Kiállítás és Vásár

XII. Romantika Esküvői Kiállítás és Vásár
Időpont:2010.01.23.->2010.01.24.
Helyszín: Nyíregyháza - Szabadidő Csarnok
Szervező: Rendezvény Centrum Iroda

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

Szeretettel várunk minden esküvőre, rendezvényre készülő családot, ifjú párt a 12. alkalommal megrendezésre kerülő Romantika Esküvői Kiállítás és Vásárra 2010. január 23-24-én 10-től 18 óráig Nyíregyházán a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.
A két nap alatt bemutatkoznak a térség vezető szaküzletei. Egy helyen megtalálhatóak esküvői ruhaszalonok, rendezvényszervezők, cukrászdák, dekoratőrök, virágkötők, utazási irodák, szépségszalonok, fotósok, videósok és minden, ami egy feledhetetlen esküvőhöz, rendezvényhez szükséges.
A www.rendezvenycentrum.com oldalunkon már zajlik a kiállításhoz kapcsolódó nyereményjáték. A helyesen válaszolók között értékes nyereményeket sorsolunk ki a rendezvényen. A belépőjegyek tombolasorsoláson vesznek részt, a kiállítók kedvezményekkel várják a látogatókat biztosítva, hogy innen senki ne térjen haza üres kézzel.
A változatos színpadi programok között megválasztjuk a 2010-ben házasulandók közül Szabolcs-Szatmár-Bereg megye álompárját.
Tippeket és ötletek adunk a születésnapra, farsangra, ballagásra, évfordulóra és más családi rendezvényre készülőknek is látványos bemutatókkal, kóstoltatókkal és kedvezményes vásárlási lehetőségekkel.
Reméljük, hogy rengeteg élménnyel gazdagodva, ötletekkel felvértezve és a tökéletes szolgáltatót megtalálva látogatóink továbbadják rendezvényünk jó hírnevét!
Találkozzunk a Rendezvények Rendezvényén Nyíregyházán január 23-24-én a Bujtosi Szabadidő Csarnokban!

Üdvözlettel: Zsatkuné Szabó Mónika
kiállítás és esküvőszervező
Rendezvény Centrum Iroda tulajdonosa